Народният театър се тресе от скандал: Валери Йорданов заплаши, че напуска!

Скандалът в Народния театър е пълен, Валери Йорданов пред напускане!

https://goreshto.net/shoubiznes/narodniyat-teatar-se-trese-ot-skandal-valeri-yordanov-zaplashi-che-napuska/52790 Goreshto.net
Народният театър се тресе от скандал: Валери Йорданов заплаши, че напуска!

Скандалът в Народния театър е пълен, Валери Йорданов пред напускане!

Валери Йорданов, който е основен персонаж в пиесата "Хъшове" на Народния театър, заплаши, че ще си грабне чукалата и ще напусне. Знаем, че той играе Бръчков в спектакъла, а хората са свикнали с него и го обожават. Йорданов обаче е категоричен, че няма да търпи и ден, замине ли си режисьорът Сашо Морфов.

Припомняме, че Александър Морфов е в огромен конфликт с директора на Народния театър - Васил Василев, който от доста време се чуди как да го уволни. Според последните сведения на самия Валери, Василев нямало директно да уволни Морфов, а щял да премахне самата позиция - главен режисьор в театъра.

"Така ще направи най-голямата мръсотия, но и ще си "измие ръцете" за пред очите на хората. Хем ще махне Морфов, хем няма кой две да му каже и да го обвини. Ако това безумие се случи обаче, аз си тръгвам на минутата и никой не може да ме разколебае", категоричен е актьорът от "Хъшове".

Всъщност Морфов и Василев воюват от няколко месеца, а причината е назначената за пиар на театъра Велислава Кръстева. Твърди се, че последната тези дни е подала оставка, но Валери Йорданов не вярва.

"Смятам, че пак ще завъртят нещо и тя ще остане в театъра, но на друг пост и позиция. Това пак не ни устройва. Надявам се новият ни министър да се заеме по-адекватно с проблема и да спаси Морфов", коментира актьорът.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.