Наша голяма ТВ не иска да пуска чалгарката Андреа! Тя: За кои се мислите, аз съм Ники Минаж и Карди Би!

Андреа си повярва и се сравни с Карди Би и Ники Минаж!

https://goreshto.net/shoubiznes/nasha-golyama-tv-ne-iska-da-puska-chalgarkata-andrea-tya-za-koi-se-mislite-az-sam-niki-minazh-i-kardi-bi/129306 Goreshto.net
Наша голяма ТВ не иска да пуска чалгарката Андреа! Тя: За кои се мислите, аз съм Ники Минаж и Карди Би!

Андреа си повярва и се сравни с Карди Би и Ники Минаж!

Чалгарката Андреа пропя на английски и реши, че всички музикални телевизии са нейни. Е да, ама йок! Големият канал "Дъ войс" категорично отказал да върти новото парче на Андреа, макар че се води не поп фолк, а поп стил.

Сигурни сме, че си представяте реакцията на бившата Пулевица, още преди са сте я видели. Андреа не само е бясна, но бълва публично огън и жупел, та да нахъса и феновете си. Макар че какво могат да направят те - абсолютно нищо. От музикалния канал не разчитат на гледаемост от почитетели на мазни гьобеци, така че не им дреме.

Андреа обаче започна да крещи и дори се сравни с Ники Минаж и Карди Би. Тях ги пускали по "Дъ войс", но нея не. Защо и с какъв двоен аршин мерели, щом тя била като тях... Ти да видиш!

"Ето затова сме на дъното и тая държава няма да се оправи. В тези телевизийки могат да пускат всичко, но като чуят за български изпълнители и им прилошава", беснее Андреа.

Потребители обаче бързат да я коригират и обясняват, че не става дума за български изпълнители, а за изпълнители на мазна чалга. Явно телевизията си държи на реномето и имената на певците, които пуска.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.