Наско Колев заряза Лидия, но не и чалгата! Мята кючеци на участия!

Сменя официално жанра и се впуска в дълбоките води на чалгата

https://goreshto.net/shoubiznes/nasko-kolev-zaryaza-lidiya-no-ne-i-chalgata-myata-kyucheci-na-uchastiya/117273 Goreshto.net
Наско Колев заряза Лидия, но не и чалгата! Мята кючеци на участия!

Сменя официално жанра и се впуска в дълбоките води на чалгата

Наско Колев не пропуска участие, в което рязко сменя жанра и се потапя в безспирни кючеци. Ако до скоро това бе изключение и го правеше за смях и разнообразие, напоследък рапърът няма бар, в който да не покаже танцувалните си умения в ориенталски ритми.

 

Десетки са вече видеата в тик-ток, в които Наско не присъства с авторски парчета. Напротив, той се раздава на сцената под ритмите на „Сен Тропе“, цигански и румънски кючеци. Напоследък той става все по-добър в танците, но и напредва бързо с пеенето. Парчетата на Азис, Фики и други са част от репертоара му и феновете ги изискват в програмата на всяко участие.

Младите фенки на певеца избухват по време на купоните. Не така стоят обаче нещата с коментарите на видеата в социалните мрежи. „Какво се случва с този“, „От кога смени жанра“, „Това вече не се търпи“ са само част от хейта към Атанас Колев.

 

Доскоро той бе в дълга връзка с чалгаджийката Лидия. Голяма част от участията им бяха заедно или той просто я придружаваше по баровете в цялата страна. Този му период, удавен в алкохол и чалга, изглежда доста допада на Наско и той не може да се раздели с него.

Източник: Тик-ток

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.