Натали Трифонова изпищя: Това е отвратително! Повръща ми се!

Натали Трифонова е отвратена от видяното!

https://goreshto.net/shoubiznes/natali-trifonova-izpishtya-tova-e-otvratitelno-povrashta-mi-se/125131 Goreshto.net
Натали Трифонова изпищя: Това е отвратително! Повръща ми се!

Натали Трифонова е отвратена от видяното!

Синоптичката Натали Трифонова буквално изпищя в ефир, признавайки, че е отвратена и ужасена от това, което е видяла. Не, не й се е случило нещо навън, по път към вкъщи, което е чудесно. Кошмарът й се разиграва в социалните мрежи и по-точно в най-новата от тях - приложението към Инстаграм - Тредс.

Любопитна да види какво има вътре и смятайки, че ще има по-голям и лесен достъп до много световни звезди, които не се намират лесно във Фейсбук например, Трифонова си направила профил.

"Хора, издържах в него седмица като през това време съм влизала колкото е възможно по-рядко. Ужас е това, казвам ви! Пълна простотия, селяния и вулгаризъм. Успяхме да побългарим и тази платформа... Нямате идея какво правят хората вътре - сякаш основната им цел е да се обиждат и да се псуват", разказва за видяното Натали Трифонова.

А колежката й Мария Цънцарова пък добави, че в Тик-Ток имало групи, в които се обиждате дотогава, докато някой не се разплаче пръв... Найс, А?!

Единственият по-трезвомислещ се оказа водещият Златимир Йочев, който откровено си призна, че може и да минава за старомоден, но е достатъчно зает с работата и семейството си, за да отделя време на подобни простотии.

Той няма акаунт в Тредс, а след чутото от синоптичката, надали и ще си направи.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.