Наталия Гуркова пасти да яде: Дъщеря й Джорджия е като порцеланова статуетка! (удивителна красота има това момиче)

Джорджия на Наталия Гуркова става все по-прелестна!

https://goreshto.net/shoubiznes/nataliya-gurkova-pasti-da-yade-dashterya-y-dzhordzhiya-e-kato-porcelanova-statuetka-udivitelna-krasota-ima-tova-momiche/142259 Goreshto.net
Наталия Гуркова пасти да яде: Дъщеря й Джорджия е като порцеланова статуетка! (удивителна красота има това момиче)

Джорджия на Наталия Гуркова става все по-прелестна!

Уау!!! Само това можем да възкликнем при вида на това чудо срещу нас - дъщерята на Наталия Гуркова. Порасналата вече Джорджия прати майка си да "яде пасти", въпреки че беше една от най-красивите ни победителки на Мис България.

Младата Джоржия обаче е в пъти по-хубава от Наталия на младини и обещава да се превърне в същинско чудо след още няма и годинка-две. Гуркова показа наследницата й, която разбираемо работи като модел на дизайнерската й марка дрехи, а потребителите ахнаха.

Джорджия се променя с всеки изминал ден, а в момента прилича досущ на порцеланова статуетка - със снежно бяла и адски нежна кожа, миловидно детско лице и фигурка на балеринка. Чудо и приказ, не знаем само как семейството й ще я опази от върволиците кандидати, които предстои да я налазят съвсем скоро.

Колкото до самата Наталия Гуркова, тя е запазила хубостта си, въпреки че вече е минала 50-те, но е жена, която се поддържа и очевидно води здравословен начин на живот.

Наскоро тя бе споделила в интервю, че още чака любовта да я споходи, защото е млада и й се иска огън и страст, но поне до момента мъж до нея няма.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.