Наталия Кобилкина: Ако искате чудеса в живота си, молете се! (наскоро спряла самолет с молитва)

Наталия Кобилкина говори небивали глупости, но и доста верни неща!

https://goreshto.net/shoubiznes/nataliya-kobilkina-ako-iskate-chudesa-v-zhivota-si-molete-se-naskoro-spryala-samolet-s-molitva/126145 Goreshto.net
Наталия Кобилкина: Ако искате чудеса в живота си, молете се! (наскоро спряла самолет с молитва)

Наталия Кобилкина говори небивали глупости, но и доста верни неща!

Чудом да се чудиш как е възможно някой да ръси откровени глупости на килограм и същевременно да говори неща, които са напълно правилни и верни. Е, такъв човек е Наталия Кобилкина, в качествата на която сме се убедили всички и то от доста години.

Ще припомним първо безумията й - като например тези, че френската любов чистела кармата, че можеш да спечелиш дребна сума пари ако ръгнеш зарядното си за телефона в портфейла и го включиш в контакта, че трябва да попиташ съвсем непознат мъж на улицата дали би ти купил нова кола (за да се научиш на "общение")... и още толкова много простотии, че ако бяха само те, да сме убедени, че жената е за хапчета.

Кобилкина обаче има и доста верни и точни съвети като един от тях е навикът да се молим. Тя е убедена и настойчиво препоръчва на всички да се молят на Бог, но с цялата си душа и вяра, а не просто като задължение и нещо, което трябва да изчетат набързо.

"Самата аз се научих да се моля постоянно и видях, че Бог ми помага. Той на всички помага, ако повярваме в него, иначе не става", убедена е Наталия. И разказва, че наскоро е успяла с молитва да "спре самолет", който щяла да изпусне, но с Божията помощ, той закъснял и тя се качила.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.