Наталия Кобилкина: Богатите мъже са проблемни, никога няма да бъдеш на 1-во място за тях!

Наталия Кобилкина обясни на жените истината за богатите мъже!

https://goreshto.net/shoubiznes/nataliya-kobilkina-bogatite-mazhe-sa-problemni-nikoga-nyama-da-badesh-na-1-vo-myasto-za-tyah/123733 Goreshto.net
Наталия Кобилкина: Богатите мъже са проблемни, никога няма да бъдеш на 1-во място за тях!

Наталия Кобилкина обясни на жените истината за богатите мъже!

Наталия Кобилкина попари жените и по-точно мераклийките, драпащи да уловят в мрежите си богат мъж, ама мноого богат... Рускинята заяви директно, че подобен тип мъже, първо - са много редки и второ - те са адски проблемни. И посъветва дамите внимателно да си помислят, преди да се хванат в такава връзка.

"Богати мъже, успели бизнесмени, са страшно проблемен тип. Това са нелесни хора, които са в голямата си част егоисти. Те се вълнуват първо от себе си, от бизнеса си и парите си. Разбираемо е, предвид факта, че бизнес не се прави лесно, говорим за супер успешен бизнес...

Жената, която ще е до такъв мъж, постоянно ще трябва да се бори с други кандидатки за него, с любовниците му, с времето му, което никога няма да е нейно. Тя никога няма да е на първо място в живота му и това ви го гарантирам! За него на първо са парите, бизнеса, на второ приятелите, на трето родителите... ако ти успееш да се наредиш на 6-то място в живота му, направо прави парти", смее се Кобилкина.

И съветва дамите да се насочат към обикновени мъже, които отново може да са успешни в професията си и да разполагат с пари, но да не търсят неприлично богати господа.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.