Наталия Кобилкина разцепи: Младо жребче ми прави чики-чики и ме нарича "вещица"! (още за новия й приятел)

Наталия Кобилкина изкърти с разказа си!

https://goreshto.net/shoubiznes/nataliya-kobilkina-razcepi-mlado-zhrebche-mi-pravi-chiki-chiki-i-me-naricha-veshtica-oshte-za-noviya-y-priyatel/137095 Goreshto.net
Наталия Кобилкина разцепи: Младо жребче ми прави чики-чики и ме нарича "вещица"! (още за новия й приятел)

Наталия Кобилкина изкърти с разказа си!

Прословутата Наталия Кобилкина, която наскоро чукна 40-така, е в Италия на почивка. Това не е новина, защото си я знаем Наталка как постоянно митка и обикаля насам-натам по света. Новината обаче е, че не е сама, нито с приятелки, нито с курсистки от семинарите й, а... с гадже.

Да, вече официално тя разкри, че има приятел, който, отгоре на всичко, бил и доста по-млад от нея. "Младо жребче ми прави чики-чики, много е гот. Отдавна не бях го правила с по-млади мъже и сега разбрах защо толкова много жени напоследък напират за това. Ами да, тялото им е по-хубаво, по-стегнато, мирише по-добре, кожата им е по-красива, а не виснала като на старите. А и определено са много по-издръжливи в онова нещо", смее се Кобилкина.

Тя все още не разказва къде е набарала въпросния жребец, нито от колко време е връзката им и дали изобщо е сериозна, или той ще й бъде просто "момче - играчка". Затова пък каза как я наричал и това е "вещица".

"В Италия сме и е прекрасно, красиво, романтично, но тези дни не спря да вали. Тъкмо да отидем да разгледаме нещо и хоп - започва да вали. Аз се ядосах на това време и му казах една молитва за оправяне. Само пет минути по-късно изгря слънце и приятелят ми се смее, вика, че съм вещица", радва се Наталка.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.