Наталия Кобилкина разкри колко минути трябва да трае сексът: Другото е цък-цък-язък!

Наталия Кобилкина разясни някои въпроси относно секса!

https://goreshto.net/shoubiznes/nataliya-kobilkina-razkri-kolko-minuti-tryabva-da-trae-seksat-drugoto-e-cak-cak-yazak/131231 Goreshto.net
Наталия Кобилкина разкри колко минути трябва да трае сексът: Другото е цък-цък-язък!

Наталия Кобилкина разясни някои въпроси относно секса!

Наталия Кобилкина отдавна се е прочула като гуру по интимните въпроси и днес разкри нещо супер елементарно, но за което някои хора още спорят и се чудят. А именно - що е то секс, по отношение на времетраенето. Или колко време трябва да продължава половият акт.

Е, Кобилкина се опита да бъде добра и милостива към тези, които не издържат особено много и заяви, че сексът е секс, ако трае поне 15 минути. "Трябва да имате 15 минути и не по-малко, а после може да продължите. Но ако всичко трае доста под 15 минути, това вече не е пълноценен секс, а цък-цък-язък", изстреля Кобилкина и разсмя мнозина.

Тя обаче заяви, че това е проблем за много мъже в днешното натоварено ежедневие и че стресът от безпаричието най-вече, ги прави не особено добри любовници.

"Има и друго - защо жената не искала секс. Ами как ще иска, ако е изморена, а вие с нищо не й помагате?! Тя ще иска просто да се наспи. Освен това много жени недоволстват, че мъжете им искат чук-чук, но дори не се къпят и не си мият зъбите. Идват им мръсни и миризливи, с дебели кореми и мръсни нокти, а искали жената да се възбуди. Е, няма как да стане това! Ако искате една жена, която ви желае, бъдете така добри да се погрижите преди това за нея и за себе си", коментира Наталия Кобилкина.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.