Наталия Кобилкина втрещи: С мъжа ми сме в "любящ развод"! (мрежата избухна в смях)

Наталия Кобилкина няма равна, отново изби рибата!

https://goreshto.net/shoubiznes/nataliya-kobilkina-vtreshti-s-mazha-mi-sme-v-lyubyasht-razvod-mrezhata-izbuhna-v-smyah/110762 Goreshto.net
Наталия Кобилкина втрещи: С мъжа ми сме в "любящ развод"! (мрежата избухна в смях)

Наталия Кобилкина няма равна, отново изби рибата!

Наталия Кобилкина изби рибата и изплиска водицата от легена за пореден път. Гуруто на българските гейши е в развод и с втория си мъж Такис Дретакис, но по думите й, това било "любящ развод". Кобилкина откри нов термин в бракоразводното право и удари в земята потребителите.

Както знаем, тя вече имаше един първи брак преди години, който завърши с развод, а мъжът й за кратко отиде в манастир. С него обаче Кобилкина също се развела любовно, топло и с обич.

"При нас тогава ни липсваше сексът, бяхме си станали като братче и сестричка. А с Такис пък ни остана само забавлението в леглото, то беше на добро ниво, но другото липсваше", обясняваше преди дни Наталия.

Кобилкина твърди, че не може да се отърве от ухажори, но засега си почива и не ще мъж до себе си. Плюс това тя е и претенциозна, да не си мислят мъжете, че ще вземе когото и да било. Знаем, че Наталия е машина за пари, така че мъжът трябва да е хем инициативен и богат, хем да я глези, хем да не иска много от нея в дома им.

"Аз домакиня не съм. Не обичам да чистя, нито да седя в кухнята, а и вадя пари, така че е несъвместимо да правя всички неща. Избрала съм да не съм домакиня, а работеща дама, това ми харесва. Ако имам мъж до мен, той ще трябва да се съобразява. Ако не - прав му път", категорична е Кобилкина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.