Наум Шопов: Смених тревата с цигари

Горд е с живота си без тютюнев дим

https://goreshto.net/shoubiznes/naum-shopov-smenih-trevata-s-cigari/110499 Goreshto.net
Наум Шопов: Смених тревата с цигари

Горд е с живота си без тютюнев дим

Наум Шопов, който днес води здравословен живот и проповядва младите хора да тренират, е бил дебеланко в тийнейджърските си години.

 

Синът на Христо Шопов разкри това в канала „При ТоТо“, където говори по най-различни теми. В шести клас Наум Шопов бил 150 см. и тежал 75 кг. – толкова, колкото в момента. 

Преди 15 години бил с дълга коса и слушал реге и метал. Пушил марихуана по няколко пъти на ден. Отдава поведението на обкръжението, което имал по онова време. Щастлив е обаче, че обстоятелствата се стекли по такъв начин, че успял да се измъкне от тази среда. Стигнало се дотам, след като родителите му научили за неговите „подвизи“. Споделя, че не ял бой, но го третирали като пропаднал наркоман.

 

Накарали го да се откъсне от наркотиците с ужасното си отношение и това, че му давали по 8 лева дневно, за да си купи дрога. В един момент се стигнало дотам, че сменил тревата с цигари, а тях отказал преди половин година. Именно ужасното държание на родителите му към него го накарали да се промени и да се откъсне от тази среда. Основна заслуга за успеха му имал и неговият братовчед, който му оказал морална подкрепа по онова време.

 

Умишлено не е демонстрирал, че пуши. Към днешна дата Наум е горд от живота си без тютюнев дим. Категорично отказва да рекламира цигари, вайпове и алкохол, за да дава добър пример на последователите си. половинката му Теа Минкова също пуши – тя залага на електронни цигари. Дали и тя ще успее да се избави от този си порок, само времето ще покаже.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.