Наум Шопов в ступор: Жена му Теа изпадна в криза посред нощ!

Теа Минкова хвърли в чудо Наум Шопов!

https://goreshto.net/shoubiznes/naum-shopov-v-stupor-zhena-mu-tea-izpadna-v-kriza-posred-nosht/141918 Goreshto.net
Наум Шопов в ступор: Жена му Теа изпадна в криза посред нощ!

Теа Минкова хвърли в чудо Наум Шопов!

Истинска драма се разигра в дома на Наум Шопов и Теа Минкова преди броени дни, а актьорът и водещ на "Ергенът" се видя в чудо. Наум буквално бил в ступор и не знаел какво да прави, когато половинката му - наглед уравновесена жена, започнала да крещи, да пищи, да скубе коси и... казано накратко - била в истерия.

Причината, за щастие на Наум, не е негова изневяра. Знаем, че Теа е голямата му любов и де факто първата му сериозна връзка, преминала в семейство. Двамата имат една дъщеричка и се разбират отлично.

Кризата на Теа посред нощите обаче е факт и била причинена от зверска болка в зъбите. "В началото ме болеше тъпо и после отпускаше. По едно време дори изобщо не я усещах и смятах, че е минало, когато късно през нощта ме стрелнаха такива болки, че пищях. Исках да си отрежа главата, ако щете вярвайте, толкова гадно беше", разказва самата Теа Минкова.

Наум й дал няколко обезболяващи, с които да изкара по-леко нощта и още на разсъмване започнали да звънят по стоматолози. В крайна сметка зъбът бил оправен и проблемът решен, но Теа се моли и обещава да върви на профилактични прегледи при "зъбаря" поне на половин година.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.