Най-после: След няколко провалени годежа, Златка Райкова е булка! (ВИЖ ТУК)

Златка Райкова не може да се нарадва на сватбата с Карен!

https://goreshto.net/shoubiznes/nay-posle-sled-nyakolko-provaleni-godezha-zlatka-raykova-e-bulka-vizh-tuk/111970 Goreshto.net
Най-после: След няколко провалени годежа, Златка Райкова е булка! (ВИЖ ТУК)

Златка Райкова не може да се нарадва на сватбата с Карен!

Тя роди съвсем наскоро, но вече бърза ли бърза да се омъжи. И това е нормално при все, че Златка Райкова не е първа младост, а и има зад гърба си няколко провалени годежа. Да факто, до момента тя никога не е минавала под венчило, колкото и да й се е искало, за разлика от повечето й така наречени колежки и познати.

Затова и днес личи, че Златито изобщо не чака бебето да поотрасне, а гледа да впримчи бащата - Карен Хачатрян, че току-виж го изпуснала така, както стана с Благой Георгиев. Да, Джизъса е несравним и трудно някой би го конкурирал по несериозност, но знае ли човек?!

Сега Райкова е в Милано, където отиде с цел - намирането на най-готината и шикозна булчинска рокля. Тя вече мери усилено и пусна няколко снимки в сторита в мрежата. Да, принципно не е ок Карен да я гледа като булка преди олтара, но щом крайната рокля ще е различна, какво пък...

"Златито да бърза, че и арменчето да не духне като Блажко, че какво ще прави с тия две дечица, не е ясно. Щото то е прекрасно, преди да имате деца - гледате си само себе си, кефите се, живот, купони, джиджи-биджи... Ама после като ви ревнат на главите и трябва да се занимавате с тях 24/7, това вече на мнозина им идва малко ташкън. Той Блажко затова офейка", коментират в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.