Най-сетне: Бившата ергенка Ирина Карабаджак се похвали с нов мъж!

Ирина Карабаджак дълго време беше сингъл и си търсеше мъж!

https://goreshto.net/shoubiznes/nay-setne-bivshata-ergenka-irina-karabadzhak-se-pohvali-s-nov-mazh/128544 Goreshto.net
Най-сетне: Бившата ергенка Ирина Карабаджак се похвали с нов мъж!

Ирина Карабаджак дълго време беше сингъл и си търсеше мъж!

Помните ли бившата "ергенка" Ирина Карабаджак, която се опита да се хареса на Евгени Генчев във втория сезон на формата, но удари на камък. Генчо не само нямаше очи за нея, но дори не я целуна - ей така, поне веднъж, от кумова срама... Двамата определено и не си пасваха, защото Ирина изглеждаше по-възрастна и доста по-груба от него - чисто визуално.

След риалитито тя доста време беше сингъл и си търсеше мъж, но претенциите й бяха в повечко и явно представителите на силния пол около нея, не са били окей с идеята да ги задоволяват.

Е, най-сетне Карабаджак изпърха щастливо и обяви, че е обвързана. Хайде, хаирлия да й е! И очевидно този, когото си е харесала, е богат, защото тя се похвали в нета не с романтична снимка с половинката си, а с пътуване до Рим, което той организирал за нея.

Потребители обаче не пестят критики към Ирина и я обвиняват в материализъм и използвачество. А някои дори обявиха, че се е хванала с чичко паричко, само и само да се прави на ВИП.

"Тая отдалеч изглежда, че си го търси с кинти. Без значение какъв е - дърт, грозен, миризлив, отпуснат, само пари да има. Карабаджак си изглеждаше авантаджийка още от "Ергенът" и се скъса после да си показва бомбите в нета за примамка", хранят я хора в мрежата.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.