Най-сетне: Елисавета от "Ергенът" проговори за детето си! (ВИЖ ТУК)

Елисавета от "Ергенът" остана най-надолюбваната сред кандидатките в предаването!

https://goreshto.net/shoubiznes/nay-setne-elisaveta-ot-ergenat-progovori-za-deteto-si-vizh-tuk/109614 Goreshto.net
Най-сетне: Елисавета от "Ергенът" проговори за детето си! (ВИЖ ТУК)

Елисавета от "Ергенът" остана най-надолюбваната сред кандидатките в предаването!

Колкото зрители на "Ергенът", толкова и мнения, както и любимки. Болшинството от хората смятат, че Евгени Генчев трябва да се вземе или с Елена, защото била умна, или с Валерия Георгиева, защото си пасвали като двойка...

Безспорно обаче една от участничките се превърна в най-недолюбваната от българите и така си остана и до днес. И това е Елисавета. Тя влезе в позицията на Люси от първия "Ерген", която зрителите откровено не понасяха. Причината да се заядат с Елисавета е гадното й и подигравателно отношение към Пам Велидис, основано само на теглото на червенокоската, което за мнозина е нередно и грозно. Така смяташе и Евгени, който изгони Елито тъкмо заради Пам.

"И до днес не се чувствам виновна за това, в което ме обвиняват, защото аз не съм човек, който би нападал някого заради визията му. С Пам проблемите бяха различни, но не ги дадоха и хората останаха с грешни впечатления. Тя не само ядеше по цели дни и не помръдваше, но ме дразнеше това, че се държеше надменно с останалите момичета и не пропускаше да "клъвне" някоя. Обиждаше ни тънко, но пред камерите се правеше на добра, смирена и много интелигентна. Мразя лицемерието", заяви тези дни Елисавета в интервю.

Тя отсече, че не лъже за годините си, които са 36, а по въпроса за детето, което крие, искрено се разсмя. "Не, нямам дете и никога не съм имала. Не бих крила такова нещо. Надявам се някой ден да родя, но не ми е основна цел, не и преди да срещна човека за себе си", обясни Елисавета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.