Най-сетне: Щерката на Юлиан Вергов проговори за скандала с Диана Димитрова и баща й!

Щерката на Юлиан Вергов досега не беше коментирала нищо по темата!

https://goreshto.net/shoubiznes/nay-setne-shterkata-na-yulian-vergov-progovori-za-skandala-s-diana-dimitrova-i-bashta-y/109541 Goreshto.net
Най-сетне: Щерката на Юлиан Вергов проговори за скандала с Диана Димитрова и баща й!

Щерката на Юлиан Вергов досега не беше коментирала нищо по темата!

Дъщерята на Юлиан Вергов - Алена Вергова стана на 21 години преди дни. Наследницата на актьора беше пряко замесена в огромния скандал с баща й и колежката му Диана Димитрова, който стигна до полиция и прокуратура. Знаем, че Димитрова вдигна на балон цялата държава като обвини Вергов в тежък побой, станал преди пет години.

Актьорската гилдия взе страната на Юлиан, а следствието не откри доказателства за вината му. От своя страна Юли посочи само един аргумент срещу Диана Димитрова и това са безсрамните и цинични текстови съобщения, които тя изпращала до непълнолетната му тогава щерка.

"Не пожелавам на никой родител да види това в телефона на малкото си момиченце", обяви Вергов. До днес обаче Алена - щерка му, не беше проговаряла, явно татко й я е посъветвал така. На самия си рожден ден обаче тя написа нещо кратко, но многозначително. А именно, че животът й е кал и аплодисменти.

Ясно е кого характеризира с думичката "кал" и към кого насочва "аплодисментите". Алена и Вергов са крайно близки и винаги са били такива, а актьорът многократно е казвал, че не са просто родител и дете, а най-добри приятели.

Това се касае и за отношенията между Вергов и бившата му Ирина Ялъмова, с която май отново са заедно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.