Най-сетне: Теди Кацарова ще се омъжва на 45! (за деца обаче не говори - виж тук)

Теди Кацарова и чехът Ян ще вдигат сватба в България!

https://goreshto.net/shoubiznes/nay-setne-tedi-kacarova-shte-se-omazhva-na-45-za-deca-obache-ne-govori-vizh-tuk/110298 Goreshto.net
Най-сетне: Теди Кацарова ще се омъжва на 45! (за деца обаче не говори - виж тук)

Теди Кацарова и чехът Ян ще вдигат сватба в България!

Скоро Менделсон най-вероятно ще зазвучи за още една мома, която мнозина вече бяха отписали за сватба. А именно Теди Кацарова. Щерката на гласовитата Силвия Кацарова е имала един кратък брак с англичанин в миналото, но не потръгна и се парясаха.

Днес обаче е луднала по новия си мъж - чехът Ян, който й е предложил пръстен, а тя вече смело го мъкне по родните телевизии. Явно двамата ще си кажат "Да" и ще се врекат във вярност, но у нас, където Ян е решил да живее.

"Много трудно му беше да вземе това решение и да се премести в България, но го направи заради мен и аз дълбоко оценявам това. Две години имахме връзка от разстояние, но не можеше повече да продължава така", разказва Кацарова.

А Ян си спомня, че я видял за първи път на едно нейно участие край морето като бил на почивка. Останал прикован в нея, а щом погледите им се срещнали, вълната ударила и Теди. "Досега не съм била близка с клиентите в заведенията, но с него си беше съдба. Заговорихме се веднага и дори помня, че останах още един ден в градчето, за да се видим пак и да се опознаем", смее се певицата.

Теди Кацарова обаче така и не споменава темата за наследниците и дали иска да ражда дете от Ян. Според близки до нея, е много вероятно и да не иска да има деца, а да живеят свободни само двамата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.