Най-сетне: Златка Димитрова се осмели да покаже гаджето! (имат връзка от 2 години - СНИМКИ)

Златка Димитрова криеше този мъж като съкровище!

https://goreshto.net/shoubiznes/nay-setne-zlatka-dimitrova-se-osmeli-da-pokazhe-gadzheto-imat-vrazka-ot-2-godini-snimki/128605 Goreshto.net
Най-сетне: Златка Димитрова се осмели да покаже гаджето! (имат връзка от 2 години - СНИМКИ)

Златка Димитрова криеше този мъж като съкровище!

Съкровище несметно да беше, нямаше така да го крие. Златка Димитрова отдавна признава и разказва, че е влюбена и сериозно обвързана, но така и не се осмеляваше да покаже любимия си. При все, че двамата са заедно от около две години и отгоре, тази игра на криеница идваше малко в повечко на последователите й.

Е, най-сетне Черната Златка се реши и пусна снимка, да не би хората да кажат, че си е измисляла... И пак, въпреки фотото, самоличността на гаджето й остава скрита, защото е заснет в гръб. На кадъра двамата се прегръщат като Злати е с лице към обектива, а от мъжа й се вижда само едрият му гръб и татусите. Тя също си пада по татуировки, така че тук са се нацелили.

Личи също така, че гаджето й е сравнително млад мъж, така че можем да бъдем спокойни - Златка не се е дала на някой дъртак. Знаем колко запалена е по фитнеса и сме убедени, че и половинката й има яки мускули.

Всъщност май причината Димитрова да крие личния си живот така упорито, е от чисто суеверие. Двете й предишни сериозни връзки, които бяха изложени на показ, завършиха с раздяла. Едната от тях е с Мирослав - бащата на единствения й към момента син, който също се казва Миро. Златка обаче неведнъж е признавала, че го отглежда сама, защото бившият й не се интересува.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.