Не думай: Андреа Банда хвърли око на Сашо Кадиев!

https://goreshto.net/shoubiznes/ne-dumay-andrea-banda-hvarli-oko-na-sasho-kadiev/52030 Goreshto.net
Не думай: Андреа Банда хвърли око на Сашо Кадиев!

Андреа Банда се напъва и драпа към заветната цел!

Андреа Бандова, позната повече като Андреа Банда, изненадващо хвърли око не на кой да е, а на Сашо Кадиев. Не, че двамата шантавели не са подходяща двойка, но всички сме наясно, че Маминия Сашко е вече зает, а и сгоден за моделката Ивелина Чоева.

Е, Андреа Банда не може да се мери визуално с Ивчето, така че дори и не се напъва. Тя се е прицелила в Кадиев, но не към сърцето, а към стола му. Самата тя се пошегува с това, докато гостуваше в предаването му с Деси Стоянова.

“Сега да не кажат, че като съм тук, подливам вода на Гала и не се понасяме. Не. Не се опитвам да я конкурирам, нищо подобно. Дано вече да сменят малко репертоара и да напишат нещо друго, ако искат скандал – примерно, че се целя в стола на Сашо”, изцвили бившата панелистка.

Както знаем, че отдавна се махна от “На кафе” и обясни, че искала ново развитие и проекти. Шушука се обаче, че визитата й в Би Ти Ви няма да е само тази, а Андреа се бута за ново и свое предаване там. Дали ще й се отвори парашутът, не е ясно, но по-скоро едва ли…

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.