Не е с бебето: Николета Лозанова остави Борислава на бабите и хукна в Милано!

Николета Лозанова се показа с количката!

https://goreshto.net/shoubiznes/ne-e-s-bebeto-nikoleta-lozanova-ostavi-borislava-na-babite-i-hukna-v-milano/132510 Goreshto.net
Не е с бебето: Николета Лозанова остави Борислава на бабите и хукна в Милано!

Николета Лозанова се показа с количката!

Николета Лозанова се показа на снимка от Милано и всички гракнаха, че била заминала за там с бебето Борислава. Това обаче не е вярно, защото малката се роди съвсем скоро и още не може да я показва на никого, камо ли да я качи на самолет, разкриха близки до нея хора.

Дъщеричката й от Ники Михайлов е оставена на грижите на бабите, които я гледат като писано яйце, докато НиЛо и Николай са в Италия. Но не само за почивка и разходка, а и за да напазаруват още неща за бебока.

Лозанова се показа с бебешката количка, с каквато е возила и първородната си щерка Никол Божинова. Тя е от популярна и доста скъпа марка, но НиЛо твърди, че не би я заменила за нищо на света.

Освен количката, родителите купуват дрешки и играчки за Борислава. Не, че не са я посрещнали подготвени, но основната част от нещата се купуват сега, ако щеш и от чувство на суеверие.

Лозанова показа и чудесна фигура след раждането, което се дължи явно на добър ген, защото многократно е признавала, че е скарана с какъвто и да било спорт.

Последователите й вече чакат само едно нещо и то е сватбата й с Ники Михайлов, която по всяка вероятност ще се излъчва директно в ефир в бъдещо риалити.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.