НЕ Е ЗА РАЗПРАВЯНЕ: Пластични операции превърнаха бившия на Цеци Красимирова в... това! (ШОК СНИМКИ на Биг Майк)

Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис се разведоха приятелски!

https://goreshto.net/shoubiznes/ne-e-za-razpravyane-plastichni-operacii-prevarnaha-bivshiya-na-ceci-krasimirova-v-tova-shok-snimki-na-big-mayk/143731 Goreshto.net
НЕ Е ЗА РАЗПРАВЯНЕ: Пластични операции превърнаха бившия на Цеци Красимирова в... това! (ШОК СНИМКИ на Биг Майк)

Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис се разведоха приятелски!

Съвсем културно и дори приятелски премина разводът на Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис. Последният дори остави на бившата си съпруга много добро наследство - колосална сума в брой и имение, което е повече от очакваното при подобни казуси.

След развода, от който вече доста вода изтече, манекенката цъфти и "връзва", все едно е младо момиче, а истината е, че отдавна не е първа младост. Явно обаче животът, който води и спокойствието си казват думата, докато Майкъл е станал неузнаваем. И за жалост не в добрия смисъл.

Знаем, че 64-годишният Биг Майк, както го наричат, е вманиачен по пластичните операции още от време оно. Той е толкова суетен, че премина през какви ли не трансформации на лицето, резултатите от които към днешна дата са плачевни.

Мнозина не можаха да познаят Струмейтис и признаха, че са се ужасили от вида му. И как да не - ето го резултатът от сбъркана ринопластика, която тотално е изкривила носа му, от постоянния ботокс за запълване на бръчки, от лифтинга и блефаропластиката, които са оставили и белези, и една изтощена от опъване и дърпане кожа.

Ако не престане с тази си мания, бивншият на Цеци Красимирова ще се превърне в чучело, коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.