Не е за вярване: Доведеният син на Преслава е пълно копие на щерка й Паола! (СНИМКИ)

Преслава за първи път показва своя доведен син!

https://goreshto.net/shoubiznes/ne-e-za-vyarvane-dovedeniyat-sin-na-preslava-e-palno-kopie-na-shterka-y-paola-snimki/143426 Goreshto.net
Не е за вярване: Доведеният син на Преслава е пълно копие на щерка й Паола! (СНИМКИ)

Преслава за първи път показва своя доведен син!

Всички знаем, че Преслава има една дъщеричка от мъжа си Павел Лазаров, която наскоро навърши шест годинки. Малката се казва Паола и се оказа пълно копие на своя батко - Павел.

Да, Преслава има доведен син, за когото мнозина не подозираха, просто защото момчето не е показвано публично. Той се казва Павел като баща си Павел Лазаров и в лицето е почти едно към едно със сестричката си Паола.

13-годишното момче расте височко и вече е на същия ръст като баща си и певицата. Той беше на рождения ден на малката Паола, където де факто го виждаме за сефте на снимка.

Тийнейджърът е първо дете на Лазаров от брака му с Емилия, с която го разделя навремето Златка Райкова. Дащната плеймейтка започва секс афера с Лазаров и не след дълго той напуска Емилия и сина си, заради нея. Двамата дори се венчават в църква, но само три години по-късно и този брак отива в забвение, защото Райкова омръзва на Павел.

В момента Лазаров сякаш се е кротнал и е вече седма година с Преслава и дъщеря им. Преди време се появиха слухове, че той е подновил креватните си забежки с Райкова, която вече е госпожа Хачатрян, но тя се постара да ги отрече публично.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.