Не е за вярване: Ето колко ще получат Краси Радков и жена му от предаването "Един за друг"!

Краси Радков и жена му ще са ко-водещи с Емо Чолаков!

https://goreshto.net/shoubiznes/ne-e-za-vyarvane-eto-kolko-shte-poluchat-krasi-radkov-i-zhena-mu-ot-predavaneto-edin-za-drug/52102 Goreshto.net
Не е за вярване: Ето колко ще получат Краси Радков и жена му от предаването "Един за друг"!

Краси Радков и жена му ще са ко-водещи с Емо Чолаков!

Както вече се разбра, новият сезон на "Един за друг" ще има не един, а трима водещи. Освен титуляра Емо Чолаков на екран ще излязат Краси Радков и жена му Станислава Ганчева. Те ще се явят като ко-водещи на синоптика, а и ще надъхват участниците със собствения си пример.

Както знаем, двамата са семейство отдавна, а много години нямаха рожба. Не е ясно какви бяха точните причини за това, но от няколко лета Бог ги дари с мечтаното дете.

Появата на Краси и жена му в предаването разбуни духовете главно, защото мнозина не одобряват участието на Станислава в него. Коментарите, че тя е недостатъчно талантлива, но пък усилено е пробутвана навсякъде заради мъжа си, са много.

За сметка на това обаче се оказва, че за тази си работа семейството ще получи само 25 бона - на двамата. За сравнение ще кажем, че преговорите с Чолаков са започнали от 35 000 лева.

За работата си преди време при Слави, а и после в "Капките", Радков получаваше в пъти повече, но сега ще трябва да се задоволят с максимата - колкото-толкова и да не претендират за повече.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.