Не е за вярване: Гущерови втрещиха всички с решението си!

Светлана Гущерова и Християн Гущеров смаяха всички!

https://goreshto.net/shoubiznes/ne-e-za-vyarvane-gushterovi-vtreshtiha-vsichki-s-reshenieto-si/122720 Goreshto.net
Не е за вярване: Гущерови втрещиха всички с решението си!

Светлана Гущерова и Християн Гущеров смаяха всички!

Неочаквана новина дойде от дома на Светлана Гущерова и Християн Гущеров, която втрещи всички. Това беше последното, което хората очакваха от тях, като не говорим само за последователите, но и за близките им.

Не, не е това, което си помислихте първо - двамата Гущерови няма да се развеждат. Напротив. След гражданския си брак през 2018-та година, те са решили да се венчаят отново - този път обаче в храм. Събитието най-вероятно ще е през топлите месеци на идната година, а решението е взето окончателно.

Ако ставаше дума за някоя друга двойка, това нямаше да учуди никого, но за Светлана Гущерова беше немислимо. През годините тя не спираше да повтаря и то в национален ефир, че никога и за нищо на света не влиза в църква. Правила го няколко пъти в живота си, но след всяко посещение й се случвала голяма беда.

"Много хора ще ми се смеят, а други и ще ме кълнат сигурно, но това е истината. Колкото пъти съм влизала в църква, после много бързо след това ми се е случвало нещастие. И не говоря за някакви дребни неща или лиготии, а за сериозни като например катастрофа, а следващия път се наложи да ме приемат и в болница. Оттогава съм се зарекла и не стъпвам в храм", споделяше изплашената Гущерова.

А в мрежата потребители й коментират, че вероятно е живяла не по най-правдивия начин, но може би после, с раждането на четирите си деца, по някакъв начин се е пречистила и опростила...

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.