Не е за вярване: Ивана остави с отворена уста шеф Ангелов, онемя от вида й! (СНИМКИ)

Ивана се появи в Хелс Китчън не наполовина, а много повече!

https://goreshto.net/shoubiznes/ne-e-za-vyarvane-ivana-ostavi-s-otvorena-usta-shef-angelov-onemya-ot-vida-y-snimki/55005 Goreshto.net
Не е за вярване: Ивана остави с отворена уста шеф Ангелов, онемя от вида й! (СНИМКИ)

Ивана се появи в Хелс Китчън не наполовина, а много повече!

Певицата на народа - Ивана накара ченето на шеф Ангелов да увисне. Примата се появи в Хелс Китчън, заедно с дъщеря си и приятелки като поредните ВИП-гости в сепаретата на ресторанта. Това, което смая и Виктор Ангелов, и останалите посетители обаче, беше видът на Ивана. А сме убедени, че ще шокира и зрителите.

Всички сме наясно, че Ивана отдавна не е тази, която беше преди - от пухкавата пищна чаровница няма и следа, а тя свали наистина много килограми. Толкова слаба, колкото ще я видим в предаването обаче, не е била и в зората на кариерата си.

При това тя е облечена в розов костюм, който никак не е по тялото и леко прикрива реалните й размери, които са още по-фрапиращи отколкото ги виждаме на снимките.

Фенове са в потрес и горещо молят любимката си да се стегне и да спре да слабее, защото преди са я харесвали повече. "Спри се бе, жена! Ще замязаш на мумия в лицето! Ясно е, че с годините, колкото повече килца сваляме, толкова повече кожата се набръчква, повяхва и увисва. Каква хубавица беше преди - огън жена, а сега си напът да заприличаш на стафида", съветват я в нета.

Както знаем, Ивана спря да пълнее и отслабна след като й откриха проблем с щитовидната жлеза и започна да приема съответните лекарства. Днес твърди, че се чувства чудесно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.