Не е за вярване как Златка Райкова реагира на развода на Благой и Полина! (ВИЖ ТУК)

Златка Райкова може да се пише победител в тази сага!

https://goreshto.net/shoubiznes/ne-e-za-vyarvane-kak-zlatka-raykova-reagira-na-razvoda-na-blagoy-i-polina-vizh-tuk/54788 Goreshto.net
Не е за вярване как Златка Райкова реагира на развода на Благой и Полина! (ВИЖ ТУК)

Златка Райкова може да се пише победител в тази сага!

Разводът на Благой Георгиев и Полина Спасова разтърси цялата страна преди дни, като беше най-щекотливата и обсъждана в публичното пространство тема. Знаем, че решението да се разделят дойде от малката велинградчанка, която дори съобщила на мъжа си по телефона.

Говори се, че Поли има нова любов в лицето на младока модел, с когото засне скорошна фотосесия, но тя самата обясни, че е опознала достатъчно Джизъса за тази една година заедно и е видяла, че той не е това, което е очаквала.

"Отношението между партньорите е важно, а на мен отношението в нашия брак не ми харесва. И не смятам да си губя времето и младостта, за да напъвам за нещо, което явно е провал", обясни Спасова.

Всички смятаха, че бившата на Благой - Златка Райкова ще се изкаже немедлено по темата и, разбира се, да не спре да злорадства. Е, изненадата обаче е огромна, защото Райкова изобщо не обели и дума. Тя не каза нищо за бившия си и развода му, макар всеки уикенд да има разговор с фенове в мрежата.

Явно Русата Златка е заета покрай раждането, което ще е всеки момент или просто реши да покаже благородство и че е "над нещата". Поведението й бе аплодирано от нейни последователи, но ще видим дали ще се задържи така, или скоро ще избухне с ново 20.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.