Не е за вярване: Мъжът на Алекс Раева - Любомир Палаханов я ревнува жестоко от приятел! (ето кой е той - СНИМКИ)

Алекс Раева и Любомир Палаханов са заедно от години!

https://goreshto.net/shoubiznes/ne-e-za-vyarvane-mazhat-na-aleks-raeva-lyubomir-palahanov-ya-revnuva-zhestoko-ot-priyatel-eto-koy-e-toy-snimki/137007 Goreshto.net
Не е за вярване: Мъжът на Алекс Раева - Любомир Палаханов я ревнува жестоко от приятел! (ето кой е той - СНИМКИ)

Алекс Раева и Любомир Палаханов са заедно от години!

Алекс Раева от години е щастливо обвързана с бизнесмена Любомир Палаханов, от когото роди и първото си и за момента единствено дете. Палаханов  по-възрастен от Раева, но това не само не й пречи, а точно обратното.

След връзки със свои набори, певицата и водеща твърди, че в по-зрелия си мъж намира стабилност, улегналост, сила и знания. Разбира се, това си е до човека, не до годините, но тя със сигурност не си е хванала простак с два пръста чело.

Затова и мнозина не могат да повярват, че Палаханов е започнал да я ревнува и то от най-добрия им общ приятел. И, седнете, за да не паднете, това е самият Орлин Горанов. Знаем, че жена му Валя е тази, която преди години запознава Алекс с Любомир, а четиримата често си ходят на гости.

Няколко публични изказвания на Раева за Горанов обаче, накарали мъжа й да изпадне в размисъл и да започне да подозира дали пък тя не го харесва и като мъж...

"Възхитителен е, омаен, прекрасен. Винаги съм мечтала да съм на една сцена с него и се радвам, че ми се случи това щастие", нареждаше наскоро пак Александра, което накарало мъжа й да кипне.

"Разбира се, Любо скандали не прави, не се излага така. Но си го мисли и наблюдава, много е сладък", разказват близки до двойката източници.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.