Не е за вярване: На 36-ия си РД Николета Лозанова направи важно съобщение!

Николета Лозанова и Ники Михайлов очакват общото си дете!

https://goreshto.net/shoubiznes/ne-e-za-vyarvane-na-36-iya-si-rd-nikoleta-lozanova-napravi-vazhno-saobshtenie/122410 Goreshto.net
Не е за вярване: На 36-ия си РД Николета Лозанова направи важно съобщение!

Николета Лозанова и Ники Михайлов очакват общото си дете!

На 30 ноември тя навърши 36 години, изглежда ослепително, щастлива е с мъжа до нея и... очаква бебе. Какво по-хубаво от това и да - разбира се, че говорим за Николета Лозанова.

По традиция рождените дни на най-успялата ни плеймейтка са били своеобразен "национален празник" - то не са партита, то не са лъскавини, то не е "изхвърляне", но... но не и този път.

Именно това е нещото, което удиви всички, но и се хареса на мнозина. НиЛо сподели, че ще отпразнува празника си в тесен кръг само с близките си хора и не иска нищо повече. Тя се е отдала изцяло на бременността си, която вече е доста напреднала и гледа да живее максимално здравословно.

"Ще бъда със семейството си, а и с това на Ники, наистина сме доста хора", смее се Николета. И обяснява как Михайлов треперел повече от нея за бъдещото раждане и как й угаждал с всичко, което поиска.

Ники купувал на любимата си основно био и екологично чисти храни, радвал я с романтични жестове и подаръци, защото вярвал, че бебетата усещат всичко и особено настроенията на майка си още от корема.

Както знаем, това ще е първото дете на вратаря, който вече е навлязъл в ролята си на баща с щерката на Лозанова - Никол Божинова. И се справя отлично.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.