Не е за вярване с какво се похвали Андреа!

Андреа шашна феновете си в нета!

https://goreshto.net/shoubiznes/ne-e-za-vyarvane-s-kakvo-se-pohvali-andrea/131797 Goreshto.net
Не е за вярване с какво се похвали Андреа!

Андреа шашна феновете си в нета!

Бившата половинка на Кубрат Пулев - Андреа, винаги е била супер суетна и както знаем, не се показва в мрежите, преди да е обработена солидно с фотошоп. Разбира се, това е вече навик на почти всички момичета и жени, така че не можем да я обвиним персонално, макар често пъти да изкривява реалния си образ до неузнаваемост...

Този път обаче певицата шашна всички като се показа... обезобразена. Всъщност показа се нарисувана на карикатура, която винаги предава образите доста смешно и гротескно... Андреа обаче явно се е харесала през погледа на въпросния мъж карикатурист, който я е направил с голяма глава, но и голям бюст, тънко кръстче и сочно Д-пе.

Чалгарката сподели карикатурата с феновете си, но някои от тях я посъветваха да не мята разни картинчици, а да се пусне съвсем натурална, без грим и филтри, за да я видят всички в реалната й светлина.

Е, Андреа едва ли ще направи това, но... А колкото до карикатурата, тя я е представила и в любимата й Турция, на Босфора, където знаем, че певицата ходеше често заради новия си любим - турския актьор Емре Йозмен.

Дали двамата още са заедно не е ясно, но предполагаме, че ако зависи от нея, едва ли ще изпусне такъв красавец, по когото въздишат хиляди жени в южната ни съседка.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.