Не е за вярване с какво се занимава жената на Мариан Бачев! (отказа се от актьорството)

https://goreshto.net/shoubiznes/ne-e-za-vyarvane-s-kakvo-se-zanimava-zhenata-na-marian-bachev-otkaza-se-ot-aktyorstvoto/51838 Goreshto.net
Не е за вярване с какво се занимава жената на Мариан Бачев! (отказа се от актьорството)

Жената на Мариан Бачев изуми всички!

Мариан Бачев има дълъг и щастлив брак с любимата си Милена Видер, от която има и дъщеря вече в почти тийнейджърска възраст. Двамата с Милена са актьори, тъй като и тя е в същата професия. Или по-скоро трябва да кажем беше…

Оказа се, че Видер е направила рязък завой и видяла, че няма особено много хляб в актьорството, се е пренасочила към… Няма да повярвате – към професията на козметичка. Да, жената на Бачев има свой козметичен салон, където предлага всички познати услуги, заедно с някои видове по-редки масажи от Япония, Корея и други азиатски страни.

Милена е ходила на няколко вида обучения, за да гарантира на клиентите си наистина професионални услуги и твърди, че е щастлива в работата си. Колеги на Мариан Бачев обаче недоумяват как той може да позволява на жена си да е обикновена козметичка.

“Толкова ли не може да я набута някъде – връзки имат бол, плюс това и Дългия им е насреща. А то какво – салонче за красота, дрън-дрън… Но и Бачката е много мек, всичко й позволява на жена си. Май у дома им тя е тази, която диктува правилата”, смеят се хора от обкръжението им и може да са прави. Което по никакъв начин не излага Бачев, а напротив.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.