Не е за вярване: Съпругът на синоптичката Ева Кикерезова я "дресира" яко! (ВИЖ ТУК)

Явор не само не е мъж под чехъл, но и "дресира" Ева Кикерезова!

https://goreshto.net/shoubiznes/ne-e-za-vyarvane-saprugat-na-sinoptichkata-eva-kikerezova-ya-dresira-yako-vizh-tuk/125856 Goreshto.net
Не е за вярване: Съпругът на синоптичката Ева Кикерезова я "дресира" яко! (ВИЖ ТУК)

Явор не само не е мъж под чехъл, но и "дресира" Ева Кикерезова!

Мнозина вероятно си мислят, че щом е на екран и щом е по-известната от семейството, то синоптичката Ева Кикерезова държи мъжа си на "къс повод", а той едва ли не е "мъж под чехъл", който се скъсва да я лигави и да й угажда на прищявките.

Е, може и да ви се иска (особено на дамите), но ще ви разочароваме. Не е така. Дори нещо повече - личи си, а и близки до двамата потвърдиха, че Явор така е "дресирал" своята Ева, че тя била перфектната съпруга и домакиня. Без значение дали я дават "по телевизора", или не, Кикерезова забравяла "звездния" си имидж още преди да прекрачи прага на дома си.

Вкъщи тя готви, чисти, мие, бърше и пере, като всяка нормална домакиня, която работи от 8 до 17 часа. Самата Ева редово показва как готви у дома, като не просто купува някакви полуфабрикати, които претопля, а дори сама си прави тестото.

Последното й кулинарно творение за Явор и децата бяха пърженки, над които Кикерезова се поти няколко часа. "Тя е луда по мъжа си от първия им ден и изобщо не е спокойна, че е известната в семейството. Не само ревнува зверски Явор, но е достатъчно той да й "скръцне" със зъби, за да започне да му играе тя по свирката", разкриват източниците.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.