Не е за вярване: Влюбената Николета Лозанова слугува на Ники Михайлов! (пълни подробности)

Николета Лозанова явно е по-влюбена във връзката им!

https://goreshto.net/shoubiznes/ne-e-za-vyarvane-vlyubenata-nikoleta-lozanova-sluguva-na-niki-mihaylov-palni-podrobnosti/111906 Goreshto.net
Не е за вярване: Влюбената Николета Лозанова слугува на Ники Михайлов! (пълни подробности)

Николета Лозанова явно е по-влюбена във връзката им!

Николета Лозанова и Ники Михайлов се обичат още от тийнейджърските си години (грубо казано), но май тя е тази, която е по-влюбената и повече се раздава във връзката им.

Това бе загатнато още отдавна, когато след първата им раздяла преди много години, вратарят я беше нарекъл подигравателно "табуретка", заради ниския ръст и къси крачета. За разлика от него, НиЛо не си позволи да отвърне и да каже и дума, с която да го обиди.

Е, ето, че за нейно щастие, съдбата ги събра отново и вече години наред те са като семейство. Мнозина завиждаха на Николета за почивките, на които ходи с Михайлов, но какво се оказа на практика. Да, двамата и сега са на ваканция в чужбина, но вместо да я глези по ресторанти с екзотични ястия, Никито заставя Николета да му готви.

А Лозанова с радост изпълнява като последното, което му сервира да яде, са нашенски кюфтета. Къщата, която са наели, си има кухня и Николета ежедневно се смирисва край печката. Но, явно желанията на Ники са закон и тя не смее да му откаже.

"Само дето се правеше на голямата работа, а то какво се оказа - че ходи подир Д-то на Михайлов и му слугува", коментират в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.