Не е за вярване: Златка Райкова разкри много лична тайна!

Златка Райкова си призна нещо, което удиви мнозина!

https://goreshto.net/shoubiznes/ne-e-za-vyarvane-zlatka-raykova-razkri-mnogo-lichna-tayna/132500 Goreshto.net
Не е за вярване: Златка Райкова разкри много лична тайна!

Златка Райкова си призна нещо, което удиви мнозина!

Плеймейтката Златка Райкова, по настоящем вече Златка Хачатрян, остави последователите си с отворени усти от изненада с това, което призна. То касае личния й живот и решения, но изглежда странно, защото тя винаги е била своенравна и е правила това, което й скимне.

Знаем, че Златито на младини беше не просто буйна, а направо хулиганка като имаше огромен скандал с Алисия, за която изговори милион обиди в ефир. А върхът на всичко бе оплакването на момиче в дискотека, което Райкова накарала да й целува обувките, защото уж сваляла тогавашното й гадже...

Та, след всички тези мили сценки, ни е трудно да си представим, че Русата Златка е слушала съветите на майка си, която не й давала да си постави хиалурон в устните.

"Уголемих си устните много късно, бях на 32 години. Дотогава майка ми не искаше да го правя, а аз се вслушах. Очертавах ги само извън контурите им с молив, а и всъщност до днес ползвам само молив за устни, без червило", сподели Златка Райкова.

Мнозина не й повярваха и сметнаха, че ги баламосва, но стари снимки на плеймейтката наистина показват, че вероятно казва истината. Тогава устните й са доста по-тънки и очертанията с молив личат отдалеч.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.