Не го ли е срам да реве?! Рачков с безбожен хонорар от "Капките", Геро и Наум в "Ергенът" жестоко прецакани!

Димитър Рачков получава наистина безбожен хонорар от Халваджиян!

https://goreshto.net/shoubiznes/ne-go-li-e-sram-da-reve-rachkov-s-bezbozhen-honorar-ot-kapkite-gero-i-naum-v-ergenat-zhestoko-precakani/128406 Goreshto.net
Не го ли е срам да реве?! Рачков с безбожен хонорар от "Капките", Геро и Наум в "Ергенът" жестоко прецакани!

Димитър Рачков получава наистина безбожен хонорар от Халваджиян!

Безбожно висок хонорар от Маги Халваджиян получава Димитър Рачков, който въпреки това не спира да реве, че е зле платен и работи ангария на арменеца. При все, че сумата, която получава, вече е ясна, ще е добре Митето да вземе да се спре и да не става за резил на зрителите, които работят година за това, което той взима на вечер.

Да, оказа се, че Рачков гуши по 20 бона, повтаряме - 20 бона на лайв в "Капките", което за 12 седмици, колкото трае предаването, прави общо 240 бона. Бедничък, а?!

Обидно и гадно е отношението към колегата му Геро, който получава само 5 бона на предаване - с четири пъти по-малко от устатия и ненаситен Рачков. А Геро е по-голям любимец на публиката и то отдавна, защото не се лигави толкова и не преиграва.

Най-зле от всички е водещият на "Ергенът" - Наум Шопов, който получава срамно ниско заплащане, но пък поне два месеца си поживя на аванта и лукс с жена си Теа Минкова.

Мария Игнатова и Емо Чолаков от "Един за друг" пък взимат към 30 бона на човек за два месеца снимачен период.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.