Не и тя!!! Деси Цонева смята да си направи носа чип! (още за безумието)

Деси Цонева си е готина такава, каквато е!

https://goreshto.net/shoubiznes/ne-i-tya-desi-coneva-smyata-da-si-napravi-nosa-chip-oshte-za-bezumieto/133221 Goreshto.net
Не и тя!!! Деси Цонева смята да си направи носа чип! (още за безумието)

Деси Цонева си е готина такава, каквато е!

Ужас и безумие! След масата певачка и плеймейтки, които се надпреварват да си режат носовете и да замязат на бостански плашила (пример е Преслава, която отдавна се е барнала като героиня от "Планетата на маймуните"), сега и Деси Цонева се нареди на опашката.

Надяваме се просто да се шегува, но в днешно време това става все по-малко вероятно. Та Деси постна снимката, която всички виждате, показвайки профила си и специфичния си нос, а над нея написа, че може би ще й отива ако си "чипне" носа...

Да си го чипне?! Сещате се какво е това, нали?! Да легне на масата за ринопластика и да излезе оттам с вирнат нос ала Преслава, Камелия и всички онези квачки, чиито обонятелни органи са дялани като на конвейер.

Ние, а и повечето от потребителите, сме на мнение, че щерката на Митко Цонев може и да е щурава, а кучето да я хапе редовно, но все пак е показала, че има и глава на раменете, и характер. Досега поне тя се е приемала и харесвала такава, каквато е, пък и си е готина, твърдят в мрежата.

"Абсурд е да си го помислим дори. Десито не е патица, която да гледа тъпо и да иска да се слее с масовката. Тя е хубава точно, защото е характерна, изпъкваща. А и да си го кажем честно - носът й стои прекрасно. На този й профил е като на гръцка богиня. Аман от птицечовките, дето са се навъдили наоколо", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.