Не се издържа: Виж на какво е подложен Наум Шопов от половинката си Теа! (друг мъж да е офейкал)

Наум Шопов и Теа Минкова са двойка за пример пред обществото, но...

https://goreshto.net/shoubiznes/ne-se-izdarzha-vizh-na-kakvo-e-podlozhen-naum-shopov-ot-polovinkata-si-tea-drug-mazh-da-e-ofeykal/53003 Goreshto.net
Не се издържа: Виж на какво е подложен Наум Шопов от половинката си Теа! (друг мъж да е офейкал)

Наум Шопов и Теа Минкова са двойка за пример пред обществото, но...

Те са една от двойките, които са пример за обществото - млади, успешни, красиви, умни, с дете и отговорности... и най-вече верни един на друг. Да, на пръв поглед това се отнася за Наум Шопов и Теа Минкова. Двамата са заедно от ученици и успяват да запазят любовта си и до днес.

Близки до обкръжението им обаче довериха, че идилията съвсем не е идилия, а Шопов е по-скоро в позицията на мъж под чехъл. Неговата Теа едва се издържала и то основно в две неща - болезнена ревност и настояване да е права във всичко.

"Тази женица не спира да се налага и ако Наум не иска да я послуша или да стане на нейното, вдига шумни и гадни скандали. Сърди се, цупи се, на няколко пъти се е изнасяла от дома им дори, ужасна е. Наистина той трябва много да я обича, за да я търпи и до днес. А да не говорим за ревността и сцените...", разкриват източниците.

По думите им Теа била болезнено ревнива и не се отделяла от Наум, където и да отиде той. Родителите им гледали внучето, а тя душела като хрътка около половинката си, да не би да й го отмъкне някоя.

След "Ергенът", където Теа не се отделила от Наум през цялото време, сега го последвала и в Дубай за снимките на нов филм.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.