Не се спря: Евгени Минчев се заяде с Йорданка Христова навръх юбилея й! (ВИЖ ТУК)

Лорда не си поплюва, но и Данчето има остър език!

https://goreshto.net/shoubiznes/ne-se-sprya-evgeni-minchev-se-zayade-s-yordanka-hristova-navrah-yubileya-y-vizh-tuk/116763 Goreshto.net
Не се спря: Евгени Минчев се заяде с Йорданка Христова навръх юбилея й! (ВИЖ ТУК)

Лорда не си поплюва, но и Данчето има остър език!

Поредната война ли се разразява между голямата Йорданка Христова и паркетния лъв - Евгени Минчев?! Този въпрос зададоха мнозина, след като Лорда бе "така добър" да се подиграе на певицата и то само дни след 80-годишния й юбилей.

Както знаем, Минчев прави светска рубрика и коментира стайлинга на светските личности у нас, но в случая поне можеше да се отнесе с по-голямо уважение към рожденичката, още повече, че това е певица, обичана от целия народ.

Но не. Евгени срина Данчето като заяви, че била облечена на снимката си с Васко Кеца като гоблен от социалистическо читалище. Цветовете на роклята й били калпави и размити, приличали на петна, а и давали вид като че ли са прани в някоя евтина обществена пералня...

Знаем си го Минчев, че говори за всеки и не спира, но и Данчето също се слави с остър ум и език. Как ще му отвърне тя, предстои да видим, но помним и че при общата им среща в брадърската къща преди години, двамата не можеха много да "мелят" заедно.

Дори в края на участието си там, Лорда определи певицата като темерут и властна, но заяви, че това не му пречи да продължава да харесва песните й, които са стойностни и красиви.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.