Не се спря: Моника Валериева си отряза носа за пореден път! (пусна СНИМКИ от 21-ия ден)

Моника Валериева искала да си прави бейби нос!

https://goreshto.net/shoubiznes/ne-se-sprya-monika-valerieva-si-otryaza-nosa-za-poreden-pat-pusna-snimki-ot-21-iya-den/120174 Goreshto.net
Не се спря: Моника Валериева си отряза носа за пореден път! (пусна СНИМКИ от 21-ия ден)

Моника Валериева искала да си прави бейби нос!

Да си прави бейби нос, каквото и да значи това, е решила Моника Валериева, която се подложи за пореден път на ринопластика. Гърлата, добила популярност навремето като любовница на Валери Божинов, лично показа снимки след операцията на обонятелния си орган и се похвали с резултата.

"Това са фотоси от 21-ия ден след ринопластиката. Все още имам лека подутина, но като минат още някоя и друга седмица, ще се радвам на бейби носле. Много съм доволна и това беше нещото, което исках да подобря в себе си", написа Валериева и не забрави да похвали лекаря, който я разкрасил.

Мнозина обаче коментираха, че след толкова много интервенции има опасност в един момент носът й да "сдаде багажа" и не дай си Боже, да се "обезобрази". Съветват я да спре с корекциите, за да не заприлича на изкуствена кукла, а не на човек.

Знаем и че преди Мона сподели как иска да си махне силикона от бюста, но така и не е ясно дали го е направила. Ако съдим по снимките й, то видима разлика няма, затова е възможно още да не се е решила на подобна стъпка.

А и има опасност при премахване на силикон, да стане така, че кожата на "балконите" й да увисне със страшна сила, а картинката да не е от най-лицеприятните.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.