Не сте я виждали така: Ето я д-р Неделя Щонова без грим! (СНИМКИ)

Д-р Неделя Щонова се пусна без грим, но...!

https://goreshto.net/shoubiznes/ne-ste-ya-vizhdali-taka-eto-ya-d-r-nedelya-shtonova-bez-grim-snimki/131765 Goreshto.net
Не сте я виждали така: Ето я д-р Неделя Щонова без грим! (СНИМКИ)

Д-р Неделя Щонова се пусна без грим, но...!

Някои вече се майтапят, че ако си отворят хладилника или си пуснат чешмата, оттам ще изскочи д-р Неделя Щонова. Вярно е, че чаровната и мултифункционална лекарка напоследък е навсякъде, но е и факт, че по-голямата част от зрителите я харесват.

А и как да бъде иначе, когато тя отдавна е надминала в пъти "осмото чудо" на света - самата доктор Куин Лечителката. Ако последната умееше едно-две неща, то Неделя владее 200, че и отгоре - казваме го с усмивка и уважение, разбира се.

Днес Щонова направи отново нещо, което изненада мнозина, а именно - показа, че не е самовлюбена и не страда от излишни комплекси като се пусна на снимки в мрежата без никакъв грим. Да, тя е след тренировки за "Денсинг старс", от които видимо е каталясала, облечена е с горнище на анцуг и по лицето си няма нито сенки, нито дори спирала, а какво остава за червило...

И тъкмо, когато някои започнаха да се възхищават как на 53 години тя няма нито една бръчка, по-опитните и наблюдателните се досетиха моментално - да, Щонова изглежда чудесно без грим, но с "любезното съдействие" на филтрите в телефона си.

С просто око се вижда, че тенът й е съвършено изгладен и то точно с тяхна помощ. Което е половината, че и повече от "перфектния" вид без макиаж в мрежите.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.