Не успя с Евгени, но срещна Благой: Чалга дивата Джия показа гаджето си! (СНИМКИ)

Джия не крие, че е влюбена в приятеля си!

https://goreshto.net/shoubiznes/ne-uspya-s-evgeni-no-sreshtna-blagoy-chalga-divata-dzhiya-pokaza-gadzheto-si-snimki/123374 Goreshto.net
Не успя с Евгени, но срещна Благой: Чалга дивата Джия показа гаджето си! (СНИМКИ)

Джия не крие, че е влюбена в приятеля си!

Тя се бореше като тигрица за вниманието на Евгени Генчев, но уви - той не я хареса, не и за гадже. Чалга дивата Джия не успя да измести Валерия Георгиева от сърцето на пианиста, а когато той я "напъди" от формата, тя го прие тежко...

Но ето, че съдбата пак си каза думата и днес Джия е влюбена. Певицата не крие, че е открила мъжа за себе си в лицето на младия Благой, за когото обаче не казва нищо дума. Какъв е, откъде е, с какво се занимава - нищо не се знае. Някои подозират, че бил милионер, но и това не е ясно. "Че какъв друг мъж може да се хареса на чалгаджийка?!", разсъждават потребители в нета, но Джия пък винаги е твърдяла, че парите не са от значение за нея (ако можем да й вярваме, разбира се).

С въпросния Благой Джия се показа за сефте по повод на рождения му ден като освен тях двамата, показа й тортата за рожденика. "Безкрайно те обичам", написа му тя, което леко озадачи феновете.

"Чак пък безкрайна любов при все, че са гаджета сигурно от месец... Кажи си, че си влюбена, а не, че безкрайно го обичаш, защото това са празни приказки. Та вие не се познавате още... Такива, които се кълнат в любов още от началото, обикновено издържат колкото мартенски сняг", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.