Нечувано: Полудя ли Меди, или съдбата му го върна за разбитото сърце на Моника Валериева?!

Меди никога не се е държал толкова алогично и странно!

https://goreshto.net/shoubiznes/nechuvano-poludya-li-medi-ili-sadbata-mu-go-varna-za-razbitoto-sarce-na-monika-valerieva/122476 Goreshto.net
Нечувано: Полудя ли Меди, или съдбата му го върна за разбитото сърце на Моника Валериева?!

Меди никога не се е държал толкова алогично и странно!

Певецът Меди, който нашумя през последните години и особено с връзката си с Моника Валериева, откачи. Това поне смятат негови фенове и последователи, наблюдавайки поведението му през последните седмици. А то, поведението му, е алогично и меко казано странно.

Медито, който беше "цар на мрежата" и само дето не се снимаше как ходи по нужда в тоалетната, изведнъж спря. Рязко! И не, нито профилът му е хакнат, нито е блокиран, нито наказан. Просто певецът не пуска нищо от 15 ноември, като последният му пост е едно "Здрасти", изписано на черен фон с бели букви.

Това "здрасти" има около 12 000 лайка от фенове, да им се чудиш какво точно са му харесали, но... стаден инстинкт, бате. Мнозина обаче се чудят да не би Меди да е започнал да пие повечко и да се друса, та се е побъркал. Други пък са убедени, че сега той е в криза и страда за някой любовник или любовница така, както той нарани Валериева.

"Помним как я заряза след три години заедно и как я наричаше с обидни имена, защото била по-голяма от него, а той искал малка. Че какво прави тогава между краката й, бе, имане ли търсеше там, или беше за слава?! Но то всичко се връща, така че явно сега някой него го е прецакал и го е зафучил като бълхясала котка", коментират потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.