Нечувано: Светлана и Християн Гущерови с претенции за общинско жилище, щот' били многодетни!

Наглостта на Гущерови край няма, гневят се потребители!

https://goreshto.net/shoubiznes/nechuvano-svetlana-i-hristiyan-gushterovi-s-pretencii-za-obshtinsko-zhilishte-shtot-bili-mnogodetni/110925 Goreshto.net
Нечувано: Светлана и Християн Гущерови с претенции за общинско жилище, щот' били многодетни!

Наглостта на Гущерови край няма, гневят се потребители!

Светлана Гущерова и мъжът й Християн станаха за посмешище, но и предизвикаха искрен гняв в мрежата, която изригна. Причината е новината, че семейство Гущерови имали претенции да им се предостави общинско жилище, защото били многодетни.

Да, засега те имат родени три деца, но четвъртото е на път и ще се появи на белия свят още това лято. Светлана е вече с огромен корем и кара последните си месеци от бременността, за което лично тя потвърди. Нещо повече - споделя, че с мъжът й няма да спрат дотук и след година, година и нещо ще правят пето.

Удри, бате! - както му викат по нашенско, а и как да не удрят, като в главата им са само две неща - как да омилостивят татко Добромир Гущеров или да изцоцат каквото могат от държавата.

След като старият Гущеров още е непреклонен и не приема снаха си с нейното позорно минало, тя и Християн са решили да си издействат голямо и просторно жилище, но на смешен наем. Има голяма вероятност това жилище да е точно домът на водещия Юксел Кадриев, с който избухна голям скандал наскоро.

"Докога, бе?! Докога бедни хора няма да имат покрив над главите си, а тъпкани с пари мухльовци ще ядат и пърдят на държавен гръб?!", беснеят в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.