Недко Николов в шок: Тита иска да се женят! (подробности + СНИМКИ)

Тита хвана букета на сватба и се похвали в мрежата!

https://goreshto.net/shoubiznes/nedko-nikolov-v-shok-tita-iska-da-se-zhenyat-podrobnosti-snimki/116129 Goreshto.net
Недко Николов в шок: Тита иска да се женят! (подробности + СНИМКИ)

Тита хвана букета на сватба и се похвали в мрежата!

"Кой хвана на булката букета?! Кой?!" - скача от щастие Тита и пусна снимката в мрежата, като я придружи с усмихнат и влюбен емотикон. Очевидно е, че тези дни певицата е присъствала на сватба, а голямата й радост е, че букетът е попаднал именно в нейните ръце.

Всички знаем какво вещае това, нали?! Тя ще бъде следващата... Или поне Тита се надява да е така, но май приятелят й Недко Николов не е на същото мнение. Близки до Христина Христова (пълното й име), разкриха, че ММА тупалката не си падал по "лиготии" като сватби, тържества, рокли, костюми и сто гости, които не познаваш, но трябва да ги натъпчеш като прасета.

"Какво се превъзнасят тия жени със сватбите, не ми е ясно. Много важно - да се направи на булка и да играе хора и ръченици пред роднини, дето не ги е виждала през живота си. Егати скуката и ужаса", кръстил се Недко с надежда да не му се случи.

Е, след като очевидно се разбра накъде напъва Тита, двамата ще имат доста сериозни разногласия. Това донякъде обнадеждава приятелите и почитателите на певицата, които не харесват гаджето й още от първия момент. А след като той й счупи пръст и се разделиха със скандал преди време, не крият антипатиите си към него.

"То бива да е влюбена, ама чак пък толкова... Гледай го тоя на какво прилича, като бик е. Дано, ако не иска да й предложи брак, да се осъзнае и да си намери друг. Услуга ще й направи и то огромна", коментират в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.