Неее!!! Филип Буков се показа, както майка го е родила! (не е за слаби сърца - СНИМКИ)

Филип Буков предизвика сърдечни кризи у фенките си!

https://goreshto.net/shoubiznes/neee-filip-bukov-se-pokaza-kakto-mayka-go-e-rodila-ne-e-za-slabi-sarca-snimki/117464 Goreshto.net
Неее!!! Филип Буков се показа, както майка го е родила! (не е за слаби сърца - СНИМКИ)

Филип Буков предизвика сърдечни кризи у фенките си!

Ако сте почитателка на Филип Буков, но не сте със здрави нерви или имате учестен пулс, затваряйте тази статия моментално! Това, което ще видите, не е за хора със слаби сърца! Предупредени сте!

Мрежата буквално кипи от фотосесия на младия актьор Филип Буков, който явно е решил да изпробва психическата издръжливост на фенките си. Как иначе да наречем това, че чаровникът се съблече дибидюс, както майка го е родила и се показа преспокойно на всички.

Е, баш на мъжкото си достойнство е пльоснал един шейкър, колкото да има нещо, но гледката е потресаваща и не оставя почти нищо на въображението. Кадърът е от фотосесия за шейкъри, която Буков се е съгласил да направи и то не само заради хонорара, разбира се, а и главно, защото знае как това ще накара рейтингът му да скочи до небесата.

И е прав. След принудителното му напускане на "Сървайвър" Буков сякаш за момент намали броя на мераклийките си, но днес сме убедени, че си ги върна тройно. Има си хас - с това тяло...

Мацки се избиват да охкат и да ахкат в нета, но дори и мъже го похвалиха за фигурата. Разбира се, има и хейтъри, които го уверяват, че само с мускули не става и това не те прави мъж.

За девойките ще припомним, че Филип си има сериозна приятелка Ива, на която дори скоро предложи годеж. Така че - сори, мацки, зает е.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.