НЕЕЕ!!! Кой се изгаври с лицето на Нора Недкова?! (направи се на извънземно - ШОК СНИМКИ)

Нора Недкова тоза път рязко се престара!

https://goreshto.net/shoubiznes/neee-koy-se-izgavri-s-liceto-na-nora-nedkova-napravi-se-na-izvanzemno-shok-snimki/134822 Goreshto.net
НЕЕЕ!!! Кой се изгаври с лицето на Нора Недкова?! (направи се на извънземно - ШОК СНИМКИ)

Нора Недкова тоза път рязко се престара!

Нора Недкова е печално известна с простотията си, която щедро демонстрира навремето в предаванията "Черешката на тортата" и "Вип Брадър". Всички помним селските й скандали със съквартирантите и особено с Валентин Кулагин, но днес сме склонни да застанем на негова страна относно коефициента на интелигентност на Норчето.

Недкова, чиито баща е пълен с пари и ги влага предимно в безсмислените капризи на щерка си, съвсем се е побъркала. Очевидно е, че тя не си харесва родната физиономия, защото се е подлагала на множество пластики, но вече прекали.

Лицето, което показа преди час в стори, няма нищо общо с човешкото - разбирайте като анатомия, череп и структура. Недкова се показа с глава на извънземните, както сме свикнали да ги показват в киното - горната част на лицето огромна и широка, а долната тясна и триъгълна.

Сещате се, че тази карикатура не може да се постигне от дерматолог или пластичен хирург, най-малкото, защото не е пропорционална. Но пък затова имаме отдавна фотошоп и разни програмки за разкрасяване, които в случая на Нора са послужили за точно обратното, но нейсе...

Щом се харесва момето, нека се радва, но ще я посъветваме, че ако следващия път се остави една идея повече човек, ще спечели.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.