Нелепо: Жената на Венци Венц се поболяла от безпочвена ревност заради Диляна Попова!

Мая на Венци Венц едва не съсипала животите и на двамата!

https://goreshto.net/shoubiznes/nelepo-zhenata-na-venci-venc-se-pobolyala-ot-bezpochvena-revnost-zaradi-dilyana-popova/113837 Goreshto.net
Нелепо: Жената на Венци Венц се поболяла от безпочвена ревност заради Диляна Попова!

Мая на Венци Венц едва не съсипала животите и на двамата!

Венци Венц и Мая са в развод, а новината съобщи самият той наскоро, при това с болка. Оказа се, че Венци още обича жена си, но просто не издържа да съжителства с нея. Мая го обвинявала във всички земни и неземни грехове, а последната й лудост била безпочвената ревност към него и Диляна Попова.

Защо Диляна ли - ами, защото манекенката участва в последния проект на рапъра. А това, че е обвързана и щастлива с приятеля си Лъчезар Захариев, изобщо не вълнувало Мая. Последната си наумила, че Диляна и Венци са любовници и че са мачкали чаршафите, а никой не бил в състояние да я убеди в противното.

Още по-лошо - след раздялата им, Венци Венц не може да вижда сина си, тъй като Мая му забранявала. Само свекървата имала контакт с детето и покрай нея той разбирал как е малкият. По време на развода двамата ще уточнят този въпрос чрез адвокати, защото певецът е в пълното си право да си гледа сина.

"Мая не издържа на славата на мъжа си и на всичко свързано с нея. Но тя все пак знаеше с кого се захваща още в началото, така че да не се прави на ударена. Сега се оплаква, че Венци ходел по турнета, че го нямало, че не й помагал в домашната работа... Ами нормално е, кой ще вади парите, ако реши да се кютне у дома?! Но това с Диляна беше върхът на глупостта", коментират близки до рапъра.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.