Нели от "Търси се" пак се освини, тръгна на процедури за вталяване! (СНИМКИ)

Нели Хаджийска отново е наляла килца и се опитва да ги стопи!

https://goreshto.net/shoubiznes/neli-ot-tarsi-se-pak-se-osvini-tragna-na-proceduri-za-vtalyavane-snimki/113886 Goreshto.net
Нели от "Търси се" пак се освини, тръгна на процедури за вталяване! (СНИМКИ)

Нели Хаджийска отново е наляла килца и се опитва да ги стопи!

Нели Хаджийска или просто Нели от "Търси се", както си я знаем, почти винаги е имала проблеми с теглото. За разлика от колежката си и приятелка Меги Димчева, Нели е предразположена към пълнеене и по ханша и бедрата й се лепи от въздуха.

Всеки залък, който сложи в уста, рискува да се появи на Д-то й, още повече, че тя е скарана с фитнеса и не обича да тренира. Но пък обича да си угажда и ето на - резултатите не закъсняват.

Помним, че преди няколко години Хаджийска се появи на екран видимо вталена, за което мнозина я поздравиха. Тогава всъщност й бяха открили и проблем с щитовидната жлеза, който допълнително я карал да дебелее. Чрез храна и лекарства тя успя да отслабне, но днес отново смая с доста пухкави и сочни форми.

Не, че с тях е зле - напротив, дори изглежда пищна и апетитна, според редица мъже в нета. Тя обаче явно не се харесва и си е наумила да се вталява. За идеята е започнала да ходи на процедури, които стопяват мазнинките и изсмукват излишната вода от тялото чрез дрениране.

"Понякога задържам вода и това ме влудява. Надявам се поне дренажът да ми се получи, защото само от него изглеждаш видимо по-строен", обяснява Нелито.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.