Ненчо Балабанов гушва щерка през ноември: Ето как Катрин му съобщила, че е бременна!

Катрин Русева ще дари с дъщеря Ненчо Балабанов!

https://goreshto.net/shoubiznes/nencho-balabanov-gushva-shterka-prez-noemvri-eto-kak-katrin-mu-saobshtila-che-e-bremenna/114316 Goreshto.net
Ненчо Балабанов гушва щерка през ноември: Ето как Катрин му съобщила, че е бременна!

Катрин Русева ще дари с дъщеря Ненчо Балабанов!

Някой беше казал, че да си баща на момче, те прави силен, но да си женски татко, значи си майстор. Е, Ненчо Балабанов май ще се кандидатира и за двете, защото отдавна вече има пораснал син, а сега чака и майсторското си творение - дъщеричка.

Малката трябва да се появи през ноември, а, както знаем, майката е съпругата на комика - Катрин Русева. Катрин е доста по-млада от Ненчо и за нея това е първа бременност. Случи се не толкова дълго след сватбата, но пък и тя била съвсем готова за бебе.

Балабанов сподели, че е на стотното небе от радост и разказа, че Катрин му е съобщила новината по неочакван и вълнуващ начин. Тя направила резервация и го завела в любимия им ресторант, в който отишли да вечерят след като се оженили.

"Каза ми, че иска пак да хапнем там и да си припомним, съгласих се, разбира се. Мястото ми напомня приказни мигове. А след като ми обяви, че ще имам дете в същия този ресторант, вече го обожавам", смее се Ненчо.

Двамата още не са решили как да се казва щерка им, но се колебаят между три-четири имена. Със сигурност до раждането ще са избрали едно от тях, обещава комикът. А Катрин се радва, че бременността върви добре и не е от мрънкащите и вечно недоволни бременни.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.