Неочаквано: Тото от СкандаУ се разрева в ефир, зрителите сащисани!

Тото от СкандаУ се разплака в ефир!

https://goreshto.net/shoubiznes/neochakvano-toto-ot-skandau-se-razreva-v-efir-zritelite-sashtisani/128822 Goreshto.net
Неочаквано: Тото от СкандаУ се разрева в ефир, зрителите сащисани!

Тото от СкандаУ се разплака в ефир!

Рапърът Тото от СкандаУ нещо поувисна с музикалната си кариера, особено след раздялата с партньора си Лъчо. Както знаем, от сума време, Йонислав Йотов се бе насочил към професията на блогър и правеше свой онлайн подкаст с известни гости.

Интервюто му с Тити Папазов миналата година обаче му "изяде главата", а народът изригна бясно срещу двамата, защото Тити разказа как е прилагал насилие към свое бивше гадже от студентските години. А вместо да го скастри, Тото се хилеше като ръб и явно се радваше на простотията...

Е, онзи ден Тото пак се появи в подкаста си и неочаквано за всички... се разплака. През сълзи той обяви, че това е последното му предаване в мрежата и едва ли не си взе довиждане с феновете.

Минута по-късно обаче той грейна в победоносна усмивка и заяви, че враговете му не трябва да бързат да се радват, защото чисто и просто щял да сменя студиото. Подкастът му продължава, но щял да кани и по-сериозни гости, а не само такива от шоубизнеса.

Потребителите обаче яко насметоха рапъра за тази "лъжа", като го обвиниха, че прави всичко за няколко лайка и гледания. "Толкова ли си отчаян, че прибягваш до тези тъпи постановки?!", наковаха го те.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.