Неочаквано: Жени Джаферович не е на себе си от случилото се!

Жени Джаферович изригна така, както скоро не беше го правила!

https://goreshto.net/shoubiznes/neochakvano-zheni-dzhaferovich-ne-e-na-sebe-si-ot-sluchiloto-se/135769 Goreshto.net
Неочаквано: Жени Джаферович не е на себе си от случилото се!

Жени Джаферович изригна така, както скоро не беше го правила!

Съпругата на Ваня Джаферович не е на себе си от вчера и изригна в мрежата така, както скоро не беше го правила. Жени Джаферович си я знаем, че не търпи много-много и е устата, но в случая гневът й е с пълно право, защото касае изключително важна тема. А именно здравето.

Оказа се, че последователи на Евгения Джаферович са гледали нейно видео, в което тя обяснява как и с какви хапчета е свалила доста килограми и е влязла във върхова форма. И, разбира се, много от тези последователи моментално са си поръчали от илачите, изписани на екрана и са започнали прием. Прием, който не просто няма да им върши работа, но може и да даде опасни странични ефекти за организма.

Добре, че се е намерила една по-умна и прозорлива последователка на Джаферович, която е решила да провери достоверността на видеото и да я попита лично. Е, както и очаквахте, видеото е направено с изкуствен интелект и на него видимо е Жени, само дето не е Жени... Капиш?!

Джаферович изригна срещу въпросните измамници и обеща да ги съди до дупка, само да разбере кои са. "Този изкуствен интелект ще ни носи много проблеми в бъдеще, затова бъдете умни! Бъдете бдителни и подлагайте всичко на съмнение, защото такива типове са безскрупулни и подли. Срамота!", възмущава се Жени.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.